Какво е Таобао

Какво е Taobao?

Taobao.com Китай е най-големият онлайн уебсайт, която победи китайския Ebay в рамките на 18 месеца от създаването му на 10 май 2003 г.. Платформата е създадена от най-голямата в света B2B онлайн търговия Alibaba.com. Сега Taobao.com има над 80% пазарен дял в Китай с C2C и B2C сделки.

Taobao.com: „няма продукт, който купувачи не могат да намерят, няма стоки която продавачите да не мога да продават“

Както е посочено за Taobao.com в Уикипедия: “ Taobao (опростен китайски:淘宝网) е онлайн дестинация за пазаруване, общуване и споделяне на информация в Китай, управлявана от Alibaba Group „.

Продавачите са в състояние да публикувате нови и употребявани стоки за продажба на пазара Taobao чрез фиксирана цена или чрез търг. По-голямата част от продуктите на Taobao са чисто нови стока на фиксирана цена; търгове са много малък процент от сделките.

Имате нужда от информация за това, как да пазарувате от Taobao?
При пазаруване от Taobaо, е важно да знаете как да го използвате за да намерите стоките, които искате да купите. Ние имаме много полезно ръководство на български език

Вероятно не знаете какво можете да си купите от taobao.com, Прегледайте фейсбук страницата ни за да видите  най- продаваните продукти в момента.

Ако имате някакви въпроси или нужда от помощ с използването или превод на китайски уеб сайтове, ние сме на разположение на телефон 0889-518191, а също и винаги можете да ни изпратите email с вашите въпроси на order@taobao.bg.

Приятно пазаруване!

 

Вашият коментар