Как да поръчам

Процедура при поръчка и такса обслужване

Как да поръчам от ТАОБАО България

За да поставите поръчка:

1. Регистрирайте се в ТАОБАО България.

2. След като вече имате потребителско име и парола, изберете опцията „Подаване на моите избрани позиции“ в потребителското меню на система.

3. Попълнете формата като сложите линкове на избраните от Вас продукти, описание на цвят, размер ( моля Ви за да няма разлика в размерите напишете Вашите размери в сантиметри – талия, ханш и тн в зависимост от поръчвания продукт ), Вашия адрес и телефон. Кликнете върху бутона „Подаване на поръчка“.

Ние ще проверим всички елементи в поръчката Ви – дали стоката е налична, дали магазина е с висок ранг и всичко необходимо. Ще Ви изпратим  емайл с информация дали всички стоки са налице или ако трябва да се направят промени, за да поръчате.

Ако имате някакви въпроси по време на процеса на поръчка или имате нужда от помощ с Taobao, не се колебайте да се свържете с нас чрез „Поддръжка на живо“, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогнем.

Използвайте гугъл преводача, като изберете от български на китайски опростен език.

Ако не можете да намерите даден продукт ни изпратете запитване. Ние ще намерим търсения от Вас продукт.

Поръчка – процедура:

–          намерете желаните продукти или ни изпратете запитване

–          след като уточним поръчката трябва да направите плащане към нас

–          ние поръчваме стоката

–          От 3 до 5 дни поръчаната стока ще пристигне при нас. Ние ще я проверим за качество, цвят, размер и ще Ви изпратим емайл със снимки

–          След потвърждаващ емайл от Вас, че харесвате продуктите и искате да Ви ги изпратим, ние ще пакетираме поръчката

–          Ще изпратим стоката чрез избрания от Вас начин и ще Ви изпратим емайл с тракинг номер. Вие ще получите Вашата пратка в рамките на 3 до 45 дни в зависимост от избрания метод на изпращане (DHL: 2 – 5 дни, EMS: 5 – 10 дни, въздушна поща: 10 – 35 дни, групажен контейнер – 40 – 50 дни).

При поръчка Вие дължите:

–          цената на стоката публикувана в ТАОБАО

–          нашата такса – 20%

–          транспорт от ТАОБАО магазина до нашия склад

–          транспорт от нашия склад до посочения от Вас адрес

Ако имате някакви въпроси или нужда от помощ с използването или превод на китайски уеб сайтове, ние сме на разположение на телефон 0889-518191, а също и винаги можете да ни изпратите email с вашите въпроси на order@taobao.bg.

Вашият коментар