Как да търсим в таобао

Много често клиентите не знаят как да търсят в таобао и затова купуват от алиекспрес. Истината е, че цените в алиекспрес са много по високи от таобао. Другия проблем, когато пазаруваш от АЕ е, че не знаеш какво ще получиш. Продавачите там слагат снимки на оригинални продукти, а не реални снимки. Много е неприятно, когато поръчаш продукт, чакаш го 2-3 седмици и накрая получиш стока с умален размер или лошо качество.

Когато пазарувате от таобао знаете, че агента ще Ви изпрати реални снимки и ако има проблем с качеството винаги може да върнете продукта.  Ето няколко снимки, на продукти с лошо качество получени в нашия склад и върнати към таобао магазина. Кликнете на снимките за да ги видите в голям размер.

taobao losho kachestvo produkti (1)taobao losho kachestvo produkti (2)taobao losho kachestvo produkti (3) taobao losho kachestvo produkti (4) taobao losho kachestvo produkti (5)

Как да намерим търсения продукт. Използвайте този метод винаги. Така ще сте сигурни, че продукта който поръчвате е на най ниска цена. Този метод работи в 90% от случаите. Ако все пак не можете да се справите, пишете ни на емайл order@taobao.bg и ние ще Ви помогнем.

Първо: намерете снимка на продукта, който търсите и я запишете на десктопа си. Снимката може да е от таобао, алиекспрес или в краен случай от гугъл.

Второ: отворете taobao.com и напишете някоя буква и натиснете търси.

taobao agent

Трето: кликнете върху фотоапарата ( както е показано ) и изберете снимката на продукта, която запазихте на десктопа си.

bulgarian taobao agent

Ето и резултатите, които получихте в 3 лесни стъпки:

taobao bulgaria

Ако имате някакви въпроси или нужда от помощ с използването или превод на китайски уеб сайтове, ние сме на разположение на телефон 0889-518191, а също и винаги можете да ни изпратите email с вашите въпроси на order@taobao.bg.

Приятно пазаруване!

Вашият коментар