Клиенти на едро

Ако искате да пазарувате на едро от Китай, Моля свържете се нас на емайл: order@taobao.bg

Taobao – Bulgaria е част от Business Group Cargo – www.bgcargo.com

BGCARGO е компания, която е специализирана в подпомагането на български фирми при директното закупуване от завода производител и транспортиране на различни видове стоки от Китай. Ние искаме да предложим на нашите бизнес партньори още една врата към тази невероятна страна и още един избор за бизнес потенциал без граници.

Бизнес пътуване до Китай

BGCARGO може да организира Вашето пътуване. Вие ще получите пълно съдействие при резервация на самолетен билет, издаване на виза,резервация на хотел (според Вашите изисквания), трансфер хотел-летище-хотел. Пълно съдействие по време на престоя Ви в Китай.

Преводач – сътрудник

Ние  ще   Ви осигурим квалифициран  преводач – сътрудник, който ще Ви съдейства при посещение на панаири,изложения борсови-центрове, предприятия, заводи. Той ще приеме вашите заявки от различните доставчици и ще организира доставянето им в склада.

Складова база

Голяма складова база с денонощна охрана, модернизиран сух склад, оборудван с необходимата техника. Инспекция  на стоките при получаването им в склада от доставчиците

Транспорт

Спедиция на пратките Ви с предпочитаният от вас вид транспорт.
Bookingspace – резервация на контейнер.
Сертифициране – при необходимост агентиране пред митница.
Транспортиране и натоварване на кораб/самолет.

Документи

Изготвяне на експортни документи и митническо агентиране, съгласно наредбите в Китай

Получаване на стоката в България

BGCARGO разполага с широка мрежа от професионалисти – митнически агенти и складодържатели. С тяхна помощ ще затворим кръга във връзка с обработката на вашите пратки на територията на България.

Ако имате някакви въпроси или нужда от помощ с използването или превод на китайски уеб сайтове, ние сме на разположение на телефон 0889-518191, а също и винаги можете да ни изпратите email с вашите въпроси на order@taobao.bg.

Приятно пазаруване!

Вашият коментар