Пазаруване от Таобао

Пазаруване от ТАОБАО

Пазаруването от таобао е популярно не само в Китай, но и в международен план. Сега можете да си купите продукти от Taobao на английски език, руски и български езици с нашата пълна Taobao търговска услуга.

Чрез нас може да пазарувате по два начина от таобао.

Първия начин е да изберете продуктите от taobao.com и да ни пуснете поръчка на емайл: order@taobao.bg

Втория начин е да се регистрирате в сайта ни tao.bg и да поръчвате оттам.

Taobao България е наистина не само таобао агент, но и приятел. Нашата цел е да Ви помогнем при пазаруване от таобао  – най-големият онлайн магазин в Китай.

Ние ви помагаме по следните начини:

1. Език: ако не знаете китайски, ние можем да намерим търсените от Вас стоки, да говорим с продавача в Taobao и  да Ви дадем възможно най подробна информация.

2. Пазаруване: Съветваме ви по отношение на продукта и продавача.

Надежден ли е продавача?

Стоката с добро качество ли е?

Ние ще проверим всички аспекти и ще Ви посъветваме. Вие трябва само да изберете продукта – ние ще направим всичко друго.

3. Намаляване на риска: Ние сме Вашата гаранция за качество. Чрез няма да попаднете на измамници, няма да получите лошо качество стока, няма да чакате с месеци за да получите поръчаните продукти. Ние гарантираме безопасността на пратката.

Спестяване на пари: С наша помощ, вие ще спестите от цената на доставка (ние ползване до 60% отстъпка!), С нас не е проблем да купите стока от няколко магазина. Ние ще получим стоката ш нашия склад, ще проверим качеството и ще я изпратим. Това е много по-евтино, отколкото ако закупите стоката сами от отделни магазини и я получите в няколко пратки.

Също така за по обемиста стока можем да Ви предложим изпращане с групажен контейнер. Вече не е проблем да си поръчате мебели или друга обемиста стока.

Вие имате свой собствен онлайн или офлайн бизнес и се нуждаете от стоки на добра цена. В таобао ще намерим богат набор от продукти. Вече може да намерим продукти, които не се продават на Българския пазар – така ще развиете бизнеса си с нови разнообразни стоки.

Трябва да купите стока от Taobao.com и да я достави на клиентите си или като подарък за вашето семейство или приятел, ние можем да доставим директно до желания от вас адрес.

Ако имате някакви въпроси или нужда от помощ с използването или превод на китайски уеб сайтове, ние сме на разположение на телефон 0889-518191, а също и винаги можете да ни изпратите email с вашите въпроси на order@taobao.bg.

Приятно пазаруване!

Вашият коментар