Подробности за продукта

След като сте намерили търсения продукт, трябва да разгледате подробно снимките и описанието. Ето няколко неща, на които трябва да обърнете внимание.

На първата снимка сме отбелязали къде трябва да гледате, за да видите цената на продукта, доставката му до склада ни в Китай, налични размери и цветове, рейтинг на магазина. Кликнете върху снимката за да я уголемите.

стоки от таобао България(1)На втората снимка сме отбелязали подробно описание на продукта. Много е важно, когато поръчвате дрехи да намерите описанието на продавача за размерите на продукта. Много често номерацията не отговаря на европейската и може да поръчате грешен размер. Кликнете върху снимката за да я уголемите.

стоки от таобао България(2)

 

На третата снимка ще видите още снимки за продукта. Много е важно да разгледате всички снимки подробно а детайли на продукта. Кликнете върху снимката за да я уголемите.

стоки от таобао България(3)

 

Ако имате някакви въпроси или нужда от помощ с използването или превод на китайски уеб сайтове, ние сме на разположение на телефон 0889-518191, а също и винаги можете да ни изпратите email с вашите въпроси на order@taobao.bg.

Приятно пазаруване!

Вашият коментар