Предимствата да се пазарува от Taobao

Хиляди продавачи предлагат голям избор от продукти на много ниски цени. Пазаруването от Taobao.com стана част от начина на живот за много китайци. Тук може да намерите от масово купуваните продукти  до стоки, които не са толкова популярни и е трудно да се намерят.  С няколко суми: В таобао „няма няма“ – тук има абсолютно всичко.

За чужденците Taobao е място за „пазаруване с отстъпка“ и златна мина за продукти, свързани с Азия и китайската култура, традиция и интериор – можете да си купите тези продукти на много ниски цени.

Тук можете да купите продукти доставени директно от заводите, това се отнася особено за дрехи и електроника, но не се ограничават до тези индустрии.

Вероятно знаете, че китайците са много креативни и имат голямо въображение. Ако пък не могат да го създадат, то те го копират. Защо да си купите мебели от Италия, когато може да ги купите от Китай. Ще намерите същия дизайн, много добро качество и на много по ниска цена в сравнение с Европа.

Нека да изброим предимствата да се пазарува от Таобао:

–       голямо разнообразие от стоки – няма продукт, който да не може да намерите в таобао

–       ниски цени – голяма част от продуктите може да купите до 50% по ниска цена в сравнение с Европа

–       качество – тук вече идва нашата задача. В Китай има много хубава и качествена стока. Но има и с много лошо качество. За съжаление по цената не се разбира каква е стоката. Купували сме стока на ниски цени с много добро качество, но сме купували и скъпа стока с много лошо. Хубавото в таобао е, че когато получим стоката, ако качеството не е добро можем да я върнем в рамките на 7 дни.

Ако имате някакви въпроси или нужда от помощ с използването или превод на китайски уеб сайтове, ние сме на разположение на телефон 0889-518191, а също и винаги можете да ни изпратите email с вашите въпроси на order@taobao.bg.

Приятно пазаруване!

Вашият коментар