Таобао България

Защо да изберете агент ТАОБАО България

Ние сме оторизиран таобао агент от 2009 година. Досега работихме с цял свят, но проектите ни www.tao.bg и  www.taobao.bg са създадени само за българските ни клиенти. Чрез Таобао България ще получавате само добро качество стоки, които са проверени за качество. След събиране на поръчката Ви, ще получите емайл с подробни снимки на поръчаните продукти. Така ще може да видите размери, качество и съответствие на поръчката. Ако някоя от стоките не Ви хареса като качество или размер, ние можем да я подменим или върнем на таобао магазина. При възникнали въпроси винаги може да се свържете с нас. Ние говорим български.

Taobao е уебсайт за онлайн пазаруването в Китай и китайския е единственият език, който се ползва в Taobao. За да проверите информацията за определена стока и за да говори с продавачите в Taobao Вие трябва да четете и говорите китайски език. Дори и да ползвате гугъл преводач, за да сключите сделка и да направите плащане, трябва да имате китайски дебитна/кредитна карта. Повечето Taobao продавачи нямат опит в областта на международното корабоплаване и не могат да ви предложат отстъпка.

Ако пазарувате чрез нас Вие ще получите голяма отстъпка за доставка на стоката до България.

Няма да се ограничавате да пазарувате само от един магазин. Сега може да поръчате от няколко таобао магазина, а ние ще Ви я изпратим в един колет – така получавате още отстъпка от транспорта.

Taobao България е посветена на подпомагане на международните купувачи да купят стоки от Taobao. С нас пазаруването е по-лесно, по-евтино и по-сигурно.

В стремежа си да бъде най-добрият Taobao агент, ние ви предлагаме:

  • Няма минимално изискване за покупка. Ние таксуваме 20% от цената на поръчката в taobao.com, и това е всичко. Ние не слагаме комисионна върху международния транспорт.
  • *Ако пазарувате от сайта ни www.tao.bg– цените в сайта ни са в $. Цената включва: стойността на стоката, вътрешен транспорт от таобао магазина до нашия склад в град Гуанджоу, както и нашия комисион от 20%. Цената не включва транспорт от Китай до България.
  • Голяма отстъпка в международното корабоплаване. До 60% отстъпка за DHL (2 – 4 дни) и 50% отстъпка за EMS (5 – 7 дни)
  • Няма никакви други допълнителни такси! Ние Ви казваме реалния обменен курс, точни килограми на пратката.
  • Когато поръчката Ви пристигне при нас, ние не само ще я проверим внимателно, но също така ще Ви изпратим снимка и обяснение относно качеството и размера, за да потвърдите стоката.
  • Ние говорим български, английски, испански, френски, руски и китайски езици. С цел да се сведе до минимум недоразумения и за удобство, можете да общувате с нас на предпочитания от вас език.
  • При въпроси може да ни се обадите на 02-491-7226 – това е софийски стационарен номер, но Ви свързва с нас в Китай.
  • Китай е с 5 часа напред, затова приемаме обаждания до 15.30ч бг време.

Избирайки ТАОБАО България Вие получавате сигурност при онлайн пазаруване от Китай.

Ако имате някакви въпроси или нужда от помощ с използването или превод на китайски уебсайтове, ние сме на разположение на скайп: taobao.bg , на телефон 02/491-7226, а също и винаги можете да ни изпратите email с вашите въпроси на order@taobao.bg.

Приятно пазаруване!